Volvo C40 Lade CORE AWD Auto | Coventry, Leicester og Hinckley (2023)

Personvernerklæring

Hvem vi er:

TMS Motor Group er handelsstilen til TMS Limited ("vi", "oss").

TMS er et selskap registrert i England (nummer 5693106, VAT-nummer 881669084).

TMS Motor Group ("vi"/"oss") er forpliktet til å beskytte og respektere all personlig informasjon du deler med oss. Denne erklæringen beskriver hvilke typer informasjon vi samler inn fra deg, hvordan den brukes av oss, hvordan vi deler den med andre, hvordan du kan administrere informasjonen vi har og hvordan du kan kontakte oss.

Vi vil alltid gi deg muligheten til ikke å motta markedskommunikasjon fra oss. Vi vil aldri sende deg uønsket "søppelpost" eller kommunikasjon eller dele dataene dine med noen andre som kan. Vi selger ikke informasjonen din til tredjeparter, men vi jobber tett med utvalgte partnere som jobber på våre vegne for å hjelpe oss med å gi deg informasjonen, produktene og tjenestene du ber om fra oss.

Innholdet i denne erklæringen kan endres fra tid til annen, så det kan være lurt å sjekke denne siden av og til for å sikre at du fortsatt er glad for å dele informasjonen din med oss.Retningslinjer sist oppdatert 25. maith2018.

Slik er vi regulert:

For britisk databeskyttelseslovgivning er TMS Ltd registrert hos Information Commissioners Office under registreringsnummer Z962761X. Vi er en behandlingsansvarlig for formålene med relevant databeskyttelseslovgivning, inkludert Data Protection Act 1988, General Data Protection Regulations og eventuell påfølgende lovgivning. (dvs. vi er ansvarlige for, og kontrollerer behandlingen av, dine personopplysninger).

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon om deg og kjøretøyet ditt når du kommuniserer med oss, nettstedet vårt, applikasjoner eller salgs- og autoriserte reparatører. Vi samler kun inn informasjon som er nødvendig, relevant og tilstrekkelig for formålet du gir den til.

For å behandle kjøretøysalg, service, deler, garantikrav og registrere kjøretøyservicehistorikk vil vi dele informasjonen din med den relevante produsenten av kjøretøyet ditt. For flere detaljer om måtene informasjonen din brukes på av disse produsentene, se koblingene nederst i dette dokumentet.

Informasjonen vi samler inn kan omfatte:

 • Grunnleggende personlige detaljer som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, fødselsdato eller alder, kjønn, sivilstatus;
 • Ytterligere informasjon om kjøretøyet ditt, inkludert registrering, kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN), servicehistorikk, alle utførte arbeider, detaljer om forsikringspolise, MOT og skattestatus for kjøretøyet;

Detaljer om din forespørsel eller interesse eller preferanse(r) om våre produkter eller tjenester, for eksempel mulig planlagt kjøps- eller leiedato, kjøretøy(er) merke, merke og/eller modell, eller kjøretøykrav;

Registreringer av e-poster og korrespondanse med deg i forhold til forespørsler, forhandlinger, resulterende salg og/eller levering av dine kontakt- og markedsføringspreferanser;

Detaljer om eventuelle markedsføringssamtykke og markedsføringspreferanser;

Tilbakemeldinger fra kunder og undersøkelsesresultater;

Informasjon du velger å dele fra nettstedet via andre sosiale medier hvor du får tilgang til det på samme måte via nettstedet (inkludert Facebook og Twitter).

Denne informasjonen vil først og fremst samles inn fra deg som informasjon frivillig gitt til oss, men vi kan også samle den inn der det er lovlig å gjøre det fra (og kombinere den med informasjon fra) offentlige kilder, tredjeparts tjenesteleverandører, personer som du har angitt har samtykket til. for at du skal gi deres personopplysninger, myndigheter, skatte- eller rettshåndhevelsesbyråer og andre tredjeparter.

 • Der du engasjerer deg med oss ​​i en forretningssammenheng, kan vi samle inn stillingstittelen din, firmaets kontaktinformasjon (inkludert e-postadresser), flåtestørrelse og firmadetaljer;
 • Taleopptak av samtaler du foretar til våre autoriserte salgs- og servicesentre.
 • All informasjon i korrespondanse du sender til oss.

Overvåke og registrere kommunikasjon

Vi kan overvåke og registrere telekommunikasjon med deg for formålet med kvalitet, opplæring og samsvar.

Vår nettside:

Nettstedet vårt drives av G-Forces Web Management Limited ("GForces"), vår tredjeparts nettjenesteleverandør. GForces er forpliktet til å sikre at data behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og holdes sikkert. GForces er sertifisert etter standarden ISO27001 (en internasjonal standard for informasjonssikkerhet). GForces bruker Amazon Web Services, Inc. som sin skyplattformleverandør. Alle data som behandles av GForces lagres på Amazons webservere i EØS.

Hvis du besøker nettstedet vårt

Når noen besøker nettstedet vårt, samler GForces inn standard internettlogginformasjon (din IP-adresse, nettleser og enhetstype) og detaljer om besøksadferdsmønstre (hvor du ble med på nettstedet vårt fra, veien du tar gjennom nettstedet vårt og hvor du drar) . Disse lagres mot unike IDer (som er tallstrenger). GForces samler inn denne informasjonen for det legitime forretningsformålet å overvåke antall besøkende til de ulike delene av nettstedet, den generelle geografiske plasseringen til besøkende og engasjementsnivåer, noe som igjen gjør det i stand til å gjøre forbedringer på sine nettsider og tjenester og gi forretningsinformasjon . Denne informasjonen behandles kun på en måte som ikke identifiserer noen. Den oppbevares på ubestemt tid.

GForces bruker også Google Analytics til å samle inn standard internettlogginformasjon og detaljer om besøksadferdsmønstre, som er lagret mot unike IDer (dvs. tallstrenger). Vi samler inn denne informasjonen for det legitime forretningsformålet å overvåke nettstedtrafikk og engasjementsnivåer, som igjen gjør oss i stand til å gjøre forbedringer på nettstedet vårt og måten vi selger bilene og tjenestene våre på. Denne informasjonen behandles kun på en måte som ikke identifiserer noen. Den oppbevares på ubestemt tid.

Hvis du bruker våre forespørselsskjemaer

Når du sender inn informasjon ved hjelp av et elektronisk skjema, behandler GForces dataene som samles inn og lagrer dem i 31 dager for det lovlige forretningsformålet å gi oss tilgang til informasjonen og behandle forespørselen din (den oppbevares deretter i ytterligere 14 dager i GForces ' rutinemessige sikkerhetskopier for forretningskontinuitetsformål). Vi samler inn følgende informasjon:

Hvis du skriver inn postnummeret ditt, lagrer GForces den første delen av den (f.eks. 'ME14' eller 'SW1') og kobler den til standard internettlogginformasjon som allerede er samlet inn (den brukes til samme formål som den informasjonen, som skissert ovenfor) .

Live chat

Vi bruker en tredjepartsleverandør, Gubagoo Inc.for å levere og støtte vår LiveChat-tjeneste. Hvis du bruker LiveChat-tjenesten vil vi samle inn navn og e-postadresse hvis du oppgir denne og annen personlig informasjon som du frivillig gir oss. Dette brukes til det legitime forretningsformålet å håndtere kundehenvendelser i sanntid og deretter følge opp. Disse dataene lagres av Gubagoo i 2 år for å gjøre det mulig for oss å få tilgang til informasjonen og håndtere din henvendelse. Gubagoo lagrer informasjonen i USA under EU-US Privacy Shield-rammeverket. Se Gubagoos personvernerklæring for mer informasjon om hvordan de bruker dataene dine.https://www.gubagoo.com/about/policy.

Hvordan bruker vi denne informasjonen?

TMS Motor Group vil kun behandle opplysninger som er nødvendige for formålet de er samlet inn for. Du vil alltid ha muligheten til å ikke motta markedsføringskommunikasjon fra oss (og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke eller protestere). Vi vil aldri sende deg uønsket "søppelpost" eller kommunikasjon eller dele din personlige informasjon med noen andre som kan.

Det er ulike måter vi kan bruke eller behandle personopplysningene dine på. Vi lister opp disse nedenfor:

Samtykke:

Der du har gitt ditt samtykke, kan vi bruke og behandle informasjonen din til:

 1. Kontakt deg fra tid til annen om kampanjer, arrangementer, produkter, tjenester eller informasjon som vi tror kan være av interesse for deg.
 2. Bruk automatisk nummerskiltgjenkjenning når du besøker våre lokasjoner.
 3. For å dele din personlige informasjon med våre anbefalte tredjepartspartnere, slik at de kan kontakte deg med markedsføringsinformasjon om deres produkter og tjenester (vi vil selvfølgelig gi deg detaljer om disse tredjepartene før du gir tillatelse til at vi kan sende informasjon til dem).

Du kan trekke tilbake samtykket ditt i forhold til markedsføringsmeldinger du mottar, når som helst ved å kontakte oss på detaljene i dette dokumentet. Den enkleste måten er via e-post til

compliancemanager@tmsmotorgroup.co.uk

eller kontakt oss via vår kontaktsidehttp://www.tmsmotorgroup.co.ukeller ved å bruke avmeldingsalternativet inkludert i disse meldingene.

Kontraktsmessig ytelse:

Vi kan bruke og behandle dine personopplysninger der dette er nødvendig for å utføre en kontrakt med deg og for å oppfylle og fullføre dine bestillinger, kjøp og andre transaksjoner som er inngått med oss ​​(eller en av våre utvalgte partnere).

Legitime interesser:

Vi kan bruke og behandle dine personopplysninger som angitt nedenfor der det er nødvendig for oss å utføre aktiviteter som det er i vår legitime interesse som virksomhet å gjøre det for.

Behandling nødvendig for at vi skal støtte kunder med salg og andre henvendelser

 1. For å svare på korrespondanse du sender til oss og oppfylle forespørslene du gjør til oss (for eksempel: prøvekjøringer, serviceforespørsler, brosjyreforespørsler eller informasjon om spesifikke kjøretøy);
 2. For å tilby kjøretøystøtte og tjenester (for eksempel garantitjenester);

Behandling som er nødvendig for at vi skal svare på forståelse av kunders og sjåførers behov

 1. For å analysere, evaluere og forbedre produktene og tjenestene våre slik at ditt besøk og bruk av nettstedet vårt, applikasjoner, servicesentre, autoriserte reparatører og konsernselskaper blir mer nyttige og morsomme (vi vil vanligvis bruke data som er sammenslått fra mange mennesker slik at det ikke t identifisere deg personlig);
 2. For å foreta markedsanalyser og undersøkelser (inkludert kontakte deg med kundeundersøkelser) slik at vi bedre kan forstå deg som kunde og gi skreddersydde tilbud, produkter og tjenester som vi tror du vil være interessert i. Vi sender kun markedskommunikasjon til deg dersom du har gitt ditt samtykke til at vi gjør det eller som vi har fått på måtene nevnt i avsnittet ovenfor;
 3. For produktutviklingsformål (for eksempel for å forbedre kjøretøykvalitet, ytelse og sikkerhet);
 4. I noen tilfeller kan vi bruke automatiserte metoder for å analysere, kombinere og evaluere informasjon som du har gitt oss (inkludert deling av din personlige informasjon innenfor vår gruppe av selskaper. Se detaljer om og en fullstendig liste over våre konsernselskaper på:http://www.tmsmotorgroup.co.uk. Vi samler inn og analyserer denne informasjonen på denne måten, slik at vi kan levere den mest passende kundeopplevelsen til deg ved å skreddersy og gjøre all vår service og kommunikasjon relevant (for eksempel når kjørelengden din antyder at kjøretøyet ditt skal ha en service);

Behandling som er nødvendig for oss for å markedsføre virksomheten, merkevarene og produktene våre og måle rekkevidden og effektiviteten til kampanjene våre

 1. For å sende deg markedsføringsinformasjon fra tid til annen etter at du har kjøpt et produkt eller en tjeneste fra oss eller gjort en kjøpsforespørsel, lukket nettleseren din med varer i handlekurven eller bedt om en prøvekjøring, brosjyre eller annen informasjon av interesse. Vi vil kun kontakte deg med informasjon om våre egne produkter og tjenester (og på måter loven tillater), som vi håper du vil like. Du har rett til å motsette deg at vi sender deg denne informasjonen når som helst;
 2. For å kontakte deg fra tid til annen med markedsføringsinformasjon (med mindre du motsetter deg det) hvis du uttrykkelig har indikert overfor oss at du handler på vegne av en virksomhet eller hvor vi har fått kontaktinformasjonen din fra våre konsernselskaper eller en online eller offentlig virksomhet katalog. I forhold til slik informasjon vi sender via e-post eller SMS, vil vi inkludere et alternativ som lar deg protestere mot å motta fremtidige meldinger ved å melde deg av;
 3. For å kontakte deg med målrettet annonsering levert på nettet gjennom sosiale medier og andre plattformer som drives av andre selskaper med mindre du motsetter deg det. Du kan motta annonsering basert på informasjon om deg som vi har gitt til plattformen, eller fordi plattformen, på vår forespørsel, har identifisert deg som å ha lignende egenskaper som personene hvis detaljer den har mottatt fra oss. For å finne ut mer, vennligst se informasjonen gitt på hjelpesidene til plattformene der du mottar reklame fra oss;
 4. For å identifisere og registrere når du har mottatt, åpnet eller engasjert deg med nettstedet vårt eller elektronisk kommunikasjon (se vår retningslinjer for informasjonskapsler for mer informasjon)
 5. For å administrere konkurranser og kampanjer som du deltar hos oss fra tid til annen og for å dele ut premier;

Behandling som er nødvendig for at vi skal kunne drive de administrative og tekniske aspektene av virksomheten vår effektivt og effektivt

 1. For å verifisere nøyaktigheten av informasjonen vi har om deg og skape en bedre forståelse av deg som kunde;
 2. For nettverks- og informasjonssikkerhetsformål, dvs. for at vi skal ta skritt for å beskytte informasjonen din mot tap, skade, tyveri eller uautorisert tilgang;
 3. For å etterkomme en forespørsel fra deg i forbindelse med utøvelse av dine rettigheter (for eksempel der du har bedt oss om ikke å kontakte deg for markedsføringsformål, vil vi føre en oversikt over dette på våre undertrykkelseslister for å kunne overholde din forespørsel);
 4. For å informere deg om oppdateringer av våre vilkår og retningslinjer.

Juridisk forpliktelse:

Vi kan behandle personopplysningene dine for å overholde våre juridiske krav (for eksempel for å registrere bilen din hos DVLA).

Vital interesse:

Noen ganger må vi behandle din personlige informasjon for å kontakte deg hvis det er et presserende sikkerhets- eller produkttilbakekallingsvarsel, og vi må fortelle deg om det.

Hvordan deler vi denne informasjonen?

Vi selger ikke informasjonen din til tredjeparter. Imidlertid kan vi fra tid til annen utlevere informasjonen din til følgende kategorier av selskaper eller organisasjoner som vi overfører ansvaret for å håndtere tjenester på våre vegne til: veihjelpstjenester, kundekontaktsentre, mobilitets- og bilutleieleverandører, direkte markedsføringskommunikasjon byråer og konsulenter, leverandører av markedsundersøkelser og markedsanalyse, våre juridiske og andre profesjonelle rådgivere. For eksempel vil vi dele informasjon med våre produsentpartnere finansielle tjenester og andre der du spør om deres tjenester gjennom oss eller hvor du sender en klage til oss og senere sender samme eller lignende klage til dem. Disse partnerne kan bruke informasjonen din til å gi deg informasjon og utføre sine forpliktelser som følger av kontrakter du inngår med dem. For mer informasjon, se deres personvernerklæringer.

Det er omstendigheter der vi deler informasjonen din med andre selskaper i gruppen vår for å utføre bestillinger, transaksjoner, håndtere klager eller gi deg en tjeneste eller informasjon du har bedt om. Vi tar skritt for å sikre at eventuelle tredjepartspartnere som håndterer informasjonen din overholder databeskyttelseslovgivningen og beskytter informasjonen din akkurat som vi gjør. Vi avslører kun personopplysninger som er nødvendige for at de skal kunne yte tjenesten de utfører på våre vegne. Vi vil ta sikte på å anonymisere informasjonen din eller bruke aggregerte ikke-spesifikke datasett der det er mulig.

Hvor lenge oppbevarer vi informasjonen din?

Vi vil ikke oppbevare din personlige informasjon i et identifiserbart format lenger enn nødvendig. Hvis du er kunde eller på annen måte har et forhold til oss, vil vi oppbevare personopplysninger om deg i en lengre periode enn om vi har innhentet opplysningene dine i forbindelse med et potensielt forhold.

Vi oppbevarer ikke personopplysninger i et identifiserbart format lenger enn nødvendig.

Hvis vi har et forhold til deg (f.eks. du er en kunde eller den registrerte føreren av et leaset eller annet kjøretøy kjøpt eller leid fra vår gruppe av selskaper) beholder vi din personlige informasjon i 6 år fra datoen vårt forhold avsluttes. Vi oppbevarer personopplysningene dine i denne perioden for å etablere, fremme eller forsvare juridiske krav. Forholdet vårt kan avsluttes av en rekke årsaker, inkludert når kjøretøygarantien eller leieavtalen utløper, eller vi har blitt gjort oppmerksomme på at du ikke lenger eier eller kjører det kjøretøyet.

Der vi har innhentet personopplysningene dine etter en forespørsel om informasjon, prøvekjøring, brosjyre, tilbud eller annen informasjon om noen av våre produkter eller tjenester, oppbevarer vi personopplysningene dine i 1 år og 6 måneder fra datoen vi samler inn denne informasjonen, med mindre vi i løpet av den perioden danner et forhold til deg, f.eks. du kjøper eller leaser et kjøretøy. Vi oppbevarer personopplysningene dine i denne perioden for å gi oss en mulighet til å danne et forhold til deg.

De eneste unntakene fra periodene nevnt ovenfor er hvor:

 • loven krever at vi oppbevarer personopplysningene dine i en lengre periode, eller sletter dem tidligere;
 • Hvis du har reist en klage eller bekymring angående et produkt eller en tjeneste som tilbys av oss, i så fall vil vi beholde informasjonen din i en periode på 6 år etter datoen for den klagen eller forespørslen; eller
 • du utøver din rett til å få informasjonen slettet (der den gjelder), og vi trenger ikke å oppbevare den i forbindelse med noen av grunnene som er tillatt eller påkrevd i henhold til loven. (Se nedenfor*)

Rett til å be oss slutte å kontakte deg med direkte markedsføring

Du kan be oss om å slutte å kontakte deg for direkte markedsføringsformål. Hvis du ønsker å gjøre dette, vennligst:

 • Send e-post, ring eller skriv til oss (på adressen nedenfor). Du kan også klikke på avmeldingsknappen nederst i e-posten til nyhetsbrevet på e-post. Det kan ta opptil 7 dager før dette finner sted.
 • Gi oss beskjed om kontaktmetoden du ikke er fornøyd med hvis du er misfornøyd med bare visse måter å kontakte deg på (for eksempel kan du gjerne kontakte deg via e-post, men ikke telefon)

Hvordan kan jeg administrere informasjonen vi har om deg

Du har rett som enkeltperson til å få tilgang til dine personopplysninger vi har om deg og foreta rettelser om nødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ethvert samtykke du tidligere har gitt oss og be oss om å slette informasjon vi har om deg. Du kan også protestere mot at vi bruker dine personopplysninger (der vi stoler på våre forretningsinteresser for å behandle og bruke dine personopplysninger).

Du har en rekke rettigheter i forhold til dine personopplysninger i henhold til databeskyttelsesloven. I forhold til de fleste rettigheter vil vi be deg om informasjon for å bekrefte identiteten din og, der det er aktuelt, for å hjelpe oss med å søke etter din personlige informasjon. Bortsett fra i sjeldne tilfeller vil vi svare deg innen 30 dager etter at vi har mottatt en forespørsel.

Du har rett til:

1) Be om en kopi av informasjonen vi har om deg;
2) Korriger og oppdater informasjonen din;
3) Trekk tilbake samtykket ditt (der vi stoler på det)
4) protestere mot vår bruk av informasjonen din (der vi stoler på våre legitime interesser for å bruke dine personopplysninger) forutsatt at vi ikke har noen vedvarende lovlig grunn til å fortsette å bruke og behandle informasjonen. Når vi stoler på våre legitime interesser for å bruke din personlige informasjon til direkte markedsføring, vil vi alltid overholde din rett til å protestere;
5) Slett informasjonen din (eller begrense bruken av den), forutsatt at vi ikke har noen vedvarende lovlig grunn til å fortsette å bruke og behandle denne informasjonen;
6) Overfør informasjonen din i en strukturert datafil (i et vanlig brukt og maskinlesbart format), der vi stoler på ditt samtykke til å bruke og behandle personopplysningene dine eller trenger å behandle dem i forbindelse med kontrakten din.

* Du kan utøve rettighetene ovenfor og/eller administrere informasjonen din ved å kontakte oss ved å bruke detaljene nedenfor:

Innlegg: The Data Controller, TMS Motor Group, Trinity Marina, Coventry Road, Hinckley, Leicestershire LE10 0NF.

E-post:dpo@tmsmotorgroup.co.ukTelefon: 01455 632478 (anrop kan tas opp for kvalitets- og opplæringsformål)

Hvis vi ikke er i stand til å løse eventuelle problemer du reiser innen 30 dager, har du rett til å klage til Information Commissioners Office @https://ico.org.uk/concerns

Endringer i personvernreglene

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Du bør sjekke denne policyen av og til for å sikre at du er klar over den nyeste versjonen.

Listen over våre produsentpartnere er nedenfor. Vennligst besøk deres personvernregler for å forstå hvordan de kan bruke dataene dine.

Volvowww.volvocars.co.uk

KIAwww.kia.com/uk

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated: 13/08/2023

Views: 6050

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.