Slik kjører du en vellykket innsamling av kvartalsauksjoner (2023)

Kvartalsauksjoner setter moroa tilbake i pengeinnsamling. Den... gjør tilbake til donasjon. Den beile tilbake til whoopee. Ok, så vi har kanskje mistet tråden litt der, men du skjønner!

Innsamling av kvartalsauksjoner tilbyr en unik og engasjerende måte å samle inn penger til saken din på. Men før du kan nyte fruktene av auksjonsarbeidet ditt, er det litt planlegging som må gå for å sikre at kvart auksjonen din blir en suksess.

Yay-faktoren med å vinne kurver fylt med godsaker, følelsen av fellesskap og moroa ved å være sosial med venner mens du støtter en god sak, gjør kvarteauksjoner til et attraktivt alternativ for pengeinnsamling.

Med litt kunnskap kan du maksimere sjansene dine for en vellykket kvartalsauksjonsinnsamling, og ha det kjempegøy med det! La oss ta en titt på hva som skal til.

Hva er en innsamling av kvartalsauksjoner?

How To Run A Successful Quarter Auction Fundraiser (1)

Før vi kan komme inn på det kjappe hvordan du kan gjøre innsamlingen din til en kvartalsauksjon til en suksess, la oss først svare på spørsmålet: hva er egentlig en kvart auksjon?

Du trenger ikke gå tilbake til økonomiklassen på videregående skole for denne, vi lover. Kort sagt, en kvart auksjon er en del av tombola, en del av en auksjon og en del av innsamlingsaksjonen, alt sammen. Det er en unik og morsom måte å støtte en sak mens du sosialiserer og nyter en vennlig konkurranse.

Her er en oversikt over hvordan det fungerer:

 • Gjestene kommer og mottar en åre med et nummer på.

  (Video) HOW TO BID on Auction Day/6 DO's and DON'TS/#Pamurickshow

 • Padlene brukes til å by på auksjonsgjenstander ved å holde dem oppe når gjenstandens nummer ringes opp.

 • Hver åre har en tilsvarende nummerert brikke som legges i en tegnekurv.

 • Noen minutter før auksjonen starter, har gjestene muligheten til å kjøpe en andre åre for en ny donasjon.

 • Når auksjonen begynner, vil verten eller en av hjelperne holde gjenstanden som skal bys opp, og vil avsløre om gjenstanden er et "en fjerdedel" eller "to fjerdedels" bud.

 • Hvis du ønsker å by på varen, legger du en eller to fjerdedeler (avhengig av hva som ble annonsert) i bøtta per åre du ønsker å by med. For eksempel, hvis du har to åreårer og ønsker å by med begge for å doble vinnersjansene dine, og varen er et "en fjerdedel" bud, vil du legge 0,50 i bøtta og heve åreårene dine.

 • Når alle kvarterene er samlet, sendes bøtten rundt og ristes slik at alle sjetongene blandes. Deretter trekkes en brikke fra bøtta, og det tilsvarende padlenummeret kalles opp. Personen som holder padlen vinner auksjonsgjenstanden!

Som du kan se, er ikke bare en kvart auksjonsinnsamling en fin måte å samle inn penger på, men det er også en morsom sosial begivenhet. Gjester liker å by på varer, ta kontakt med venner og støtte en god sak, alt på samme tid.

Hvordan planlegge en innsamling av kvartalsauksjoner

How To Run A Successful Quarter Auction Fundraiser (2)

Nå som vi vet hva en kvart auksjonsinnsamling er, la oss ta en titt på hvordan du planlegger en. Fra å sette en dato til å samle donerte gjenstander, er det noen viktige trinn du må ta for å sikre at innsamlingen din blir en suksess.

(Video) The surprising uses of auctions

Trinn 1 - Lagre datoen

En av de første tingene du må gjøre er å sette en dato for kvartalshandlingen din. Husk at du vil gi deg selv nok tid til å planlegge og promotere arrangementet, så ikke vent til siste øyeblikk! En god tommelfingerregel er å begynne å planlegge arrangementet 2-3 måneder i forveien.

Trinn 2 – Velg et sted

Det neste trinnet er å velge et sted for innsamlingen din. Hvis du har en stor nok plass til rådighet, for eksempel en skolegymnas eller samfunnshus, kan det fungere bra. Ellers må du kanskje leie en plass. Bare pass på å velge et lokale som er stort nok til å romme det forventede antallet gjester, og som har nok bord og stoler til alle.

Trinn 3 – Sett et budsjett

Når du har sikret en dato og et sted, er det på tide å sette et budsjett for arrangementet ditt. Dette vil hjelpe deg å finne ut hvor mye penger du trenger å samle inn, og vil også veilede innsamlingsarbeidet ditt. Når du angir budsjettet ditt, må du huske å ta med kostnadene ved å leie en plass (om nødvendig), kjøpe forsyninger og annonsere/promovere arrangementet ditt.

Trinn 4 - Rekrutter frivillige

Nå som du har planlagt logistikken til din kvartalsauksjonsinnsamling, er det på tide å begynne å rekruttere frivillige. Dette er et viktig skritt fordi du trenger et team med hjelpere for å gjøre arrangementet ditt til en suksess.

Avhengig av størrelsen på arrangementet ditt, kan det hende du trenger alt fra 10-20 frivillige. Det kan være så enkelt som å kontakte venner, familiemedlemmer og kolleger for å se om de er interessert i å hjelpe. Bare sørg for å gi dem mye varsel, slik at de kan klare timeplanene sine.

Trinn 5 – Samle inn donasjoner

Det neste trinnet er å begynne å samle inn donasjoner til kvartalsaksjonen din. Dette kan gjøres på flere måter, som å nå ut til lokale bedrifter, sende ut donasjonsforespørselsbrev eller plassere innsamlingskasser i områder med høy trafikk.

Du kan til og med bruke plattformer somTheShareWay, en nettbasert donasjonsplattform, for å be om donasjoner fra bedrifter og enkeltpersoner på nettet. Du vil motta en katalog over givere som tilbyr mat, drikke, auksjons- og loddsalg og mer. Det er en fin måte å engasjere bedrifter og enkeltpersoner som kanskje ikke er i stand til å donere ellers.

Trinn 6 - Bestem verdien av kvartalene dine

Har du alle donasjonene dine? Flott! Nå vil du bestemme verdien av hvert kvartal. Du må bruke din beste dømmekraft for å avgjøre hvor mye hvert kvartal er verdt, men en god tommelfingerregel er$0,25-$0,50 per kvartal. Ingen liker egentlig å tape, så prøv å holde verdiene på den nedre enden slik at folk ikke føler at de kaster bort pengene sine hvis de ikke vinner.

Trinn 7 - Kjøp utstyret

Hva trenger du for å gjennomføre en vellykket kvartalsaksjon?

(Video) Auctions: the fastest way to buy and sell property

Vel, du trenger bord, stoler og en haug med åreårer (minst to for hver gjest). Det kan også være lurt å kjøpe bøtter eller andre beholdere for å holde kvartalene, samt et lydanlegg slik at alle kan høre kunngjøringene. Hvis du leier et lokale, sørg for å spørre om de har noe av dette utstyret tilgjengelig for deg å bruke.

Trinn 8 – Markedsfør arrangementet ditt

Med dato, sted, budsjett, frivillige, donasjoner og utstyr sikret, er det på tide å begynne å promotere arrangementet ditt! Å generere interesse og spenning for innsamlingen din er nøkkelen til å sikre suksessen.

Det er mange måter å markedsføre arrangementet ditt på, for eksempel å opprette et Facebook-arrangement, distribuere flygeblader og nå ut til lokale medier. Når du er i tvil, er det bare å få ordet på den måten du kan!

Ideer til kvartalsauksjonskurv

How To Run A Successful Quarter Auction Fundraiser (3)

Når det gjelder kvartalsauksjoner, er en av de viktigste tingene å ha et stort utvalg av gjenstander for bud. Tross alt er det mer sannsynlig at folk deltar hvis det er noe de er interessert i å vinne!

For å hjelpe deg i gang har vi satt sammen en liste over ideer til en kvart auksjonskurv som garantert vil bli en hit blant gjestene dine:

 • Gavekort til lokale restauranter eller bedrifter
 • Billetter til en konsert, sportsbegivenhet eller film
 • Gavekurver fylt med godsaker som vin, sjokolade eller badeprodukter
 • Innredningsartikler som stearinlys, bilderammer eller vaser
 • Elektronikk som gavekort til iTunes eller Amazon, eller Bluetooth-høyttalere
 • Gavekort til en dag med velvære på spa eller salong
 • Og mer!

Hvordan og hvor du kan sikre kvartalsauksjonsgjenstander

Det er ikke en kvart auksjon uten noen flotte premier, så nå er det på tide å begynne å samle gjenstander som skal auksjoneres bort! Men nøyaktig hvor finner du alle disse kvart auksjonsobjektene?

Restauranter

 • Domino's donasjonsforespørsel
 • Cameron Mitchell Restaurants donasjonsforespørsel
 • Portale Restaurant Donasjonsforespørsel

Gavekort til populære varehus

 • Walmart-donasjonsforespørsel
 • Måldonasjonsforespørsel
 • Meijer Donasjonsforespørsel

Gavekurver

 • Donasjonsforespørsel for mannkasser
 • BroBasket-donasjonsforespørselen
 • Donasjonsforespørsel for gourmetgavekurver

Idrettslag

 • Philadelpha 76ers donasjonsforespørsel
 • New York Knicks donasjonsforespørsel
 • San Jose Sharks donasjonsforespørsel

Vin

 • Total vindonasjonsforespørsel
 • Jackson Family Wines donasjonsforespørsel
 • Pernod Ricard donasjonsforespørsel

Museer

 • San Francisco Museum of Modern Art Donasjonsforespørsel
 • Orlando Science Center donasjonsforespørsel
 • Guggenheim Museum (New York City) Donasjonsforespørsel

Fornøyelsesparker

 • LEGOLAND Resort (New York) Donasjonsforespørsel
 • Six Flags Fiesta Texas (San Antonio) donasjonsforespørsel
 • Sesame Place-donasjonsforespørsel

Her er de beste stedene å se etter kvart auksjonsgjenstander:

Vi vet at vi allerede har gitt deg noen få kvarte auksjonskurvideer ovenfor, men vi kunne ikke la deg henge uten å gi deg noen flere! Sjekk ut vårt blogginnlegg;''10 morsomme utlodningskurvideer og 87 lenker for donasjonsforespørsel, for noen ekstra konsepter for å få kreativiteten til å flyte.

Hvis du er klar til å komme deg ut og begynne å be om donasjoner, kan TheShareWay hjelpe.Meld deg på gratis i dagog se vår database med over 1000 donasjonsselskaper. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for hvor du finner kvart auksjonsgjenstander – vi gjør jobben for deg!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated: 09/10/2023

Views: 5911

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.