Life360-appanmeldelse: Bra for bedrifter? (2023)

Life360-anmeldelse: Hva overvåker Life360?

Life360 gir deg en 360-graders visning av familiens og venners sanntidsposisjon for å forbedre familiens sikkerhet. Men, selvfølgelig, det er mer til Life360 enn plasseringssikkerhet, så la oss lede deg gjennom appens funksjoner:

Sette opp Life360

Enten du bruker en Android- eller iOS-telefon, er det enkelt å laste ned appen fra Google Play og Apples appbutikker. Dessverre tilbyr ikke appen en nettportal.

Før du kan spore plassering, må du bli med eller opprette ensirkel— hjertet av Life360-operasjonen. En krets er en privat plass kun tilgjengelig for deg og andre kretsmedlemmer. Når du starter en krets, får du administratortillatelser og kan legge til eller fjerne kretsmedlemmer.

Life360 App Review: Good For Businesses? (1)

Utover det må du legge tilstedervenner eller familie besøker ofte, for eksempel hjem, skole, treningsstudio, dagligvarebutikker osv. Hvert sted har en virtuell grense eller geofence, som kan være mellom 250 fot og 2 miles i radius.

Til slutt må du aktivere krasjdeteksjonen og legge til nødkontaktene dine. Disse kontaktene bør være personer utenfor Life360-kretsen din som vil motta varsler når et kretsmedlem utløser et varsel. Du kan hente telefonnummeret fra kontaktlisten din eller legge det til manuelt.

Stedssporing

Når du åpner Life360, vil du se posisjonssporingen – standardskjermen – som viser hvert medlems posisjon på et kart. Det gir deg full foreldrekontroll, så du slipper å gjette hvor barna er. I stedet kan du trykke på knappenålen deres for å finne den nøyaktige plasseringen og hvor lenge de har vært på det stedet.

Life360 App Review: Good For Businesses? (2)

I tillegg varsler Life360 deg om et medlems innsjekking eller avreise fra et sted. For eksempel, "Fridah kom hjem"eller"Jayden forlot skolen." Sanntidsvarslene hjelper deg å holde oversikt over barna, familiemedlemmer eller barnepiken når hun drar ut for å hente forsyninger i matbutikken.

I tillegg til å forbedre sirkelens plasseringssikkerhet, hjelper Life360 med å spore en savnet eller stjålet telefon, forutsatt at telefonen er på, og brukeren har aktivert lokaliseringstjenester.

Overvåking av kjørevaner

Når familiemedlemmer er på reise, gir appen deg sårt tiltrengt sjelefred. Den oppdaterer kjørehastigheter, telefonbruk, hard bremsing og akselerasjon under turen.

Dette er nyttig, spesielt når fartsdemonen i familien din sitter bak rattet. Du kan overvåke hastighetene i sanntid. Hvis du oppdager uregelmessige akselerasjonsmønstre, kan du advare sjåføren via en samtale- eller meldingsapp i appen.

Du kan også åpne kjøringsfanen for å se familiekjøringssammendraget eller se på et medlems rutehistorikk for å se tidligere turer og få innsikt i reisene deres.

Sikkerhets egenskaper

Life360 sørger også for sikkerheten til familien din under reisen. De kan for eksempel bruke 'utløse hjelpevarsel' å ringe etter veihjelp når de får et flatt dekk, går tom for bensin eller trenger tauing. Appen sender et SOS-hjelpevarsel til kretsmedlemmer "Samson trenger hjelp," som ber dem om å iverksette tiltak.

(Video) CS50 2014 - Week 10

Life360 App Review: Good For Businesses? (3)

Hvis du trenger å nå personen i nød, trykk på 'få retning.' Dette vil vise deg hvor det nødlidende medlemmet er og foreslå den korteste ruten.

Life360 App Review: Good For Businesses? (4)

Kræsjdeteksjonsverktøyet aktiveres hvis et medlem er involvert i en alvorlig ulykke. Appen registrerer krasjet og ber øyeblikkelig Life360-agenter om å kontakte personen som er involvert i ulykken. Agentene vil også informere de oppførte nødkontaktene om ulykken.

Husk at verktøyet bare oppdager en krasj når et kjøretøy som beveger seg minst 25 km/t stopper bråstopp. Så hvis du stopper i veikanten og blir truffet av en falsk bil, kan det hende at verktøyet ikke registrerer det som en ulykke. Appen vil heller ikke oppdage et krasj hvis personens telefonbatterinivå er under 10 %.

Meldinger

Meldingene i appen hjelper kretsmedlemmer med å holde kontakten. Du kan bruke den sammen med posisjonsvarselet. For eksempel, når du legger merke til at mamma nettopp har kommet til kjøpesenteret, kan du be henne om å hente noe for deg via en rask melding.

Life360-priser

Life360 har en gratisversjon og to lag med betalte planer. Gratisplanen begrenser deg til to steder og to dager med posisjonshistorikk. Den lar deg også bruke krasjdeteksjon og motta datainnbruddsvarsler. Likevel kan du ikke ringe etter veihjelp eller se individuelle sjåførrapporter.

Life360 App Review: Good For Businesses? (5)

Gullmedlemskapet, som koster $14,99 per måned, låser opp 30 dager med posisjonshistorikk, ubegrensede plassvarsler, kjøresikkerhetsverktøy og ID-tyveribeskyttelse. Hvis du trenger tilleggsfunksjoner som 50 miles med gratis tauing, avansert posisjonssporing, digital sikkerhet og nødhjelp, abonner på Platinum-medlemskapet for $24,99 per måned.

Hva er ulempene med Life360?

Posisjonssporing, kjørelengde og nødhjelpsverktøy kan få bedriftseiere til å bruke Life360. Men hvis du ser på den andre siden av mynten, er oddsen stablet mot å bruke appen for forretninger.

Vi dissekerte Life360-sikkerhets- og personvernprofilen for å hjelpe deg med å forstå farene ved å bruke den i forretningsøyemed, og fant to alvorlige problemer.

Mislykkede sikkerhetstester

Cyberangrep er utbredt i dagens digitale tidsalder. Hackere søker den minste muligheten til å trenge inn i bedriftens systemer, stjele data og utføre løsepengeprogramvare og andre nettangrep. Bruk av Life360 kan gi angripere det spillerom de trenger. Her er hvorfor.

I 2022,Markupsette Life360 gjennom en serie sikkerhetstester av Open Web Application Security Project (OWASP), en anerkjent organisasjon som forfekter appsikkerhetsstandarder. De setter appen gjennom Application Security Verification Standard (ASVS)-testene.

Life360 besto 11 av de 19 testene, menmislyktes i seks kritiske tester, som avslører et alvorlig sikkerhetsproblem. I følge testresultater bekrefter ikke appen passord mot et forhåndsdefinert sett med regler. Så den flagger for eksempel ikke åpenbare passord som "12345"eller"passord."

Enda verre, Life360 flagger ikke kjente brudd på passord, og lar brukerkontoen stå i fare for overtakelse. Den har heller ikke grenser for påloggingsforsøk, noe som betyr at angripere kan foreta ubegrensede pålogginger og passordgjetting ved å bruke roboter for å knekke passord.

Selger brukerdata til tredjeparter

Life360 App Review: Good For Businesses? (6)

Ansatte kan saksøke deg for ikke å beskytte dataene deres. Dette er det som rammet University of Pittsburgh Medical Center (UPMC).Hackere stjal ansattes dataetter å ha tilgang til universitetets system og brukt det til å sende inn falske selvangivelser. Som et resultat møtte institusjonen lovens fulle kraft, og du kan komme i en lignende situasjon med Life360.

I følge aMarkeringsrapport, Life360 har solgt lokasjonsdata til tredjeparter siden 2016. Leverandøren har gjort brukerdata til en mulighet for flere milliarder dollar og har ikke vist noen tegn til å gi etter. Til tross for datasalgsryktene, har selskapet fortsatt å utvide imperiet sitt ved å kjøpe Jiobit og Tile - et kjent varesporingsselskap.

Leverandøren er en brannslange av data for selskaper som SafeGraph, X-Mode, Cuebiq og Allstate's Arity. Selskapene har slått veien til Life360s dør og slikket seg om leppene for det store volumet og presisjonen til bruksdata.Tidligere ansatte i disse selskapenehar innrømmet at uten Life360-data ville ikke deres arbeidsgivers drift løpe knirkefritt.

Hvis de ansatte bruker appen, styrer du bedriften din i en lovlig grøft. Hvis du heller ikke vil risikere at de ansattes data faller i hendene på tredjeparter eller ondsinnede aktører, skaff deg en plasseringssporingsapp som prioriterer personvern, for eksempel Timeero.

Er Life360 en invasjon av personvernet?

Life360 kommer med en posisjonsdelingsknapp. Du kan slå bryteren på og av som du ønsker, men ideelt sett bør den alltid være på for at appen skal fungere effektivt. Ansatte kan for eksempel slå av plasseringsdeling på slutten av skiftet.

Life360 App Review: Good For Businesses? (7)

Den beste GPS-sporingsappen, som Timeero, ivaretar imidlertid ansattes personvern. For det første sporer den ikke ansatte utenom døgnet. For det andre har den påminnelser om å sikre at ansatte klokke ut etter skift.

For alt i verden gir Life360 rom for invasiv overvåking. For eksempel, hvis en ansatt glemmer å slå av posisjonsdeling, varsler ikke appen dem for å be dem om å gjøre det. Det gjør det tilbøyelig til å overskride grensen og invadere ansattes personvern.

KanskjeArias vs. Intermex bankoverføringskildrer hva som kan skje ved invasiv overvåking. Myrna Arias – tidligere salgsrepresentant for Intermex – saksøkte arbeidsgiveren sin for urettmessig oppsigelse etter at hun avinstallerte en invasiv GPS-sporingsapp.

Partene ble til slutt enige om å avgjøre saken utenfor retten. Men saken viser at ansatte kan saksøke bedriften din for invasiv overvåking. Life360 leder deg nedover den veien.

Du bør også holde et øye medSlutt å spionere Bosses Act, foreslått av en gruppe senatdemokrater. Loven foreslår tiltak for å beskytte arbeidstakere mot påtrengende arbeidsgiverovervåking døgnet rundt. Skulle denne regningen passere, kan bruk av verktøy som Life360 føre til alvorlige problemer.

Bør du bruke Life360 for Business?

Vi har snudd hver stein, og nå er Life360s mangler klare som dagen. Sikkerhetssvakheten og den urene personvernstatusen er grunner til at du ikke bør bruke denne appen.

Dessuten er invasiv overvåking en hakk i Life360s rustning, og det kan kaste deg ut i juridiske tvister.

Finnes det en bedre sporingsapp enn Life360?

Det finnes bedre sporingsapper enn Life360, ogTimerer toppen av kremen. Timeero lar deg spore ansattes tid, GPS-posisjon og kjørelengde på en måte som ikke bryter føderale eller statlige lover. Her er en liten oversikt over Timeeros kapasitet.

Timeero: Sikker, pålitelig sporingsapp for bedrifter

Enten du administrerer eksterne, mobile eller kontorbaserte ansatte, holder Timeero deg oppdatert på ansattes tid og plassering.

Sanntids GPS-posisjonssporing

Life360 fungerer bare når det er en stabil internettforbindelse. Som et resultat, hvis en bruker mister en internettforbindelse eller går inn i en region med et svakt signal, viser appen deres siste registrerte plassering. Ansatte kan være milevis fra jobbstedet sitt, men Life360 vil vise at de fortsatt jobber.

Hvis presisjon i ansattes plassering er en prioritet,Timeero GPS-sporingvil gi deg akkurat det. Appen sporer ansattes plassering og gir deg sanntidsinformasjon om bevegelsene deres.

Life360 App Review: Good For Businesses? (8)

Når du klikker 'hvem erarbeider,' ser du plasseringen til alle innklokkede ansatte. Du kan se hvem som er på det angitte jobbstedet og de som vandrer utenfor det angitte jobbområdet.

Det beste er at Timeero ikke engasjerer seg i invasiv overvåking. Appen sporer ansattes plasseringer bare når de er på klokken. Appen slutter å spore posisjonen deres når ansatte slår ut etter skiftet, og opprettholder deres privatliv.

Brødsmuleteknologi

Timero-ruteavspillingsfunksjonen blander GPS-sporing med brødsmuleteknologi for å hjelpe deg med å finne ut hvor den ansatte har vært i løpet av dagen. Brødsmulene gir fart og detaljerte tidsstempler.

Life360 App Review: Good For Businesses? (9)

Tidsstemplene for brødsmuler er nyttige, spesielt hvis du betaler ansatte som selgere eller eiendomsmeglere for å tilbringe kvalitetstid med kunder. Du kan beregne en agents tid på det angitte kundestedet ved å beregne tidsforskjellen mellom de to mest nærliggende brødsmulene.

IRS-kompatible kilometerlogger

Hvis den mobile arbeidsstyrken din bruker kjøretøyet deres, må du detrefundere dem for kjørte mil. Timeero bruker bevegelsesdeteksjonsteknologi for å spore miles kun når kjøretøyet overskrider en forhåndsdefinert hastighet, vanligvis fem miles per time.

Nøyaktighet gjennomsyrer kilometerloggene fordi appen ikke sporer miles når kjøretøyet står fast i trafikken eller står stille. I tillegg er kilometerloggene IRS-kompatible, noe som betyr at du kan bruke dem til å kreve skattepliktig inntektsfradrag.

Life360 App Review: Good For Businesses? (10)

Husk: hverforretningsmile du sporer trekker 65,5 centfra din skattepliktige inntekt. Så hvis du har en betydelig arbeidsstyrke som klokker 10 000 miles årlig, vil du få $6 550 i rabatt på din skattepliktige inntekt.

Foreslått kjørelengde

Dessuten hjelper Timeero med å spare på drivstoff- og vedlikeholdskostnader for kjøretøy. Den foreslåtte kjørelengden anbefaler den korteste ruten til en kundes plassering. For eksempel, hvis du har leveringssjåfører som ofte leverer pakker på det nøyaktige stedet, vil den foreslåtte kjørelengden foreslå den korteste ruten.

I tillegg til å redusere drivstoffkostnadene, forkorter det forventet ankomsttid for pakkene, noe som går langt mot å forbedre kundetilfredsheten.

Tidssporing

I tillegg hjelper Timeero deg med å spore ansattes plassering nøyaktig og avlønne ansatte rettferdig uten å bryte FSLA-regelverket. Funksjoner som geofencing og ansiktsgjenkjenning eliminerer off-site, buddy-punching og andre tidstyveri-taktikker.

Life360-appanmeldelse: Best for personlig, ikke forretningsbruk

Selv om Life360 raskt er i ferd med å bli go-to-appen for foreldre for å spore barna og deres kjære, reiser det noen alvorlige personvernproblemer. Appens mislykkede sikkerhetstest og leverandørens konstante vane med å auksjonere brukerdata beviser at du ikke bør bruke appen for familien din, enn si virksomhet.

Appen engasjerer seg i potensiell invasiv overvåking og vil bare stave juridisk undergang for bedriften din. Bruk i stedet en alt-i-ett-sporingsapp som Timeero. Timeero lar deg spore ansattes tid, GPS-posisjon og kjørelengde i én omfattende suite.

Abonner på Timeero gratis prøveversjon i dag for å få 14 dagers risikofri testing.

Life360 – Vanlige spørsmål

Hva sporer Life 360?

Life360 sporer brukerplassering, kjøretøyhastigheter og kjørte mil. Den kan også overvåke andre vaner, for eksempel telefonbruk mens du kjører.

Hva kan Life360 Admin se?

Life360-administrator kan se plasseringen til kretsmedlemmer og motta alle relevante varsler. Kretsmedlemmer kan legge til venner og familie, men bare administratoren kan tildele administratorroller og fjerne kretsmedlemmer.

Kan Life360 se hva du gjør på telefonen?

Nei, Life360 og kretsmedlemmene dine kan ikke se hva du gjør på telefonen. Den snoker ikke etter kommunikasjonen din, tar ikke et skjermbilde av aktiviteten din eller registrerer internetthistorikk; den sporer bare posisjonen din.

FAQs

Does Life360 show your exact location? ›

1) Location

Users can keep track of their loved ones in real-time with Life360. It uses GPS and cellular technology to pinpoint the exact location of family members and send notifications when they reach a certain destination or leave an area.

Can Life360 see your search history? ›

Life360 never sees search history or other items unrelated to GPS. You can rest easy knowing that while your location is shared, anything else you do is not. You have total privacy when using this app to keep yourself safe. Additionally, GPS data is only shared with friends and family you've connected with on the app.

Does Life360 tell you when someone turn off location? ›

2 Does Life360 Notify When Location Is Turned Off? Yes, your members in Circle will get a notification message telling them that your location or GPS is off.

How can you tell if someone is in ghost mode? ›

When you're in Ghost Mode, your Bitmoji will hold up a blue sign with a 👻 icon.

How do I pause location on Life360 without anyone knowing? ›

Here is how it works.
  1. Turn on battery saver mode to stop apps from background refreshing.
  2. Turn off Wifi and data. ...
  3. Get to Setting, find Life360, turn off Celluar Data, Background Refresh, and Motion & Fitness.
  4. The location on Life360 will pause on the place.

Can you tell when someone checks your location? ›

Can someone tell if I check their location? No one can tell if you check their location unless they have a tracking app or device installed on their phone. If that is the case, they may be able to see when someone has accessed their location.

What turns Life360 location off? ›

To stop sharing your location: Tap Settings in the upper left corner. Tap Location Sharing. Toggle the slider to turn off the setting - it will be gray/white when turned off.

Can someone track your location from a text? ›

There are a few different ways to track location by text message. You can use the Find My iPhone or Find My Device features if you have an iPhone or Android phone, respectively. You can also use a third-party tracking app such as Life360 or Google Maps.

Can people still see your location on Life360 if you delete the app? ›

If a person deletes the Life360 app from their phone, they will no longer be able to view the other individuals in their Life360 circle, nor will their location be shown to those other people.

Can Life360 be wrong? ›

Signal issues can also cause the Life360 application to show the wrong location. If your Wi-Fi is not operating normally, try using cellular data instead, or vice versa. Life360 shows the wrong location mainly due to poor signals in some places, particularly when you are traveling.

How do I fake my location on iPhone? ›

Follow the steps below process fake GPS location iPhone:
  1. Open iAnyGo to "Change Location" mode on your computer.
  2. Connect your iPhone to your PC, and click "Next".
  3. Choose a location on the map, and press "Start to Modify."
  4. Finally, you will fake the GPS location on your iPhone or iPad.
Mar 8, 2023

Does Life360 notify the other person when you log into another phone? ›

Does life360 notify when you log in to a new device? Yes, it does. The user can log into multiple devices but only once at a time. As soon as the user changes devices, everyone gets a notification with the new device's location.

Does Ghost mode hide my location? ›

Ghost Mode in Snapchat will hide your location on the map, so contacts won't be able to see where you are. You can also turn off location tracking through your iPhone or Android device's settings, where you can revoke location permissions.

Can friends see location on Ghost mode? ›

By default, you're in Ghost Mode so no-one can see your location. To enable location sharing, uncheck Ghost Mode. If you wish to share with all your Snapchat friends (not recommended for most users) then check My Friends.

Does Ghost mode still show your last location? ›

Your location will disappear from Snap Map after 24 hours, or as soon as you go into Ghost Mode.

What happens when you ghost mode? ›

When you turn on Ghost Mode on Snapchat, your location won't be visible to anyone else on the Map. You can turn Ghost Mode on and off or set a timer if you only want to lie low for a little while.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 27/07/2023

Views: 6184

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.