7 fantastiske Coworking Spaces i El Paso, TX (2023)

El Paso er en av de tryggeste byene i USA, med sitt berømte Tex-Mex-kjøkken og en optimistisk gründerkultur. Byens pulserende natteliv og mangfoldige bransjer gir gode muligheter for både arbeid og fritid. Derfor, for å fange byens puls, må du velge en passende arbeidsplass i El Paso som din neste arbeidsplass.

De fleste coworking-rom i El Paso tilbyr en rekke fasiliteter. Disse inkluderer teknisk utstyr, fleksible sitteplasser og profesjonelle tjenester som utskrift, skanning og mer. Noen mellomrom går imidlertid utover det. Så la oss se på de syv mest imponerende coworking-plassene i El Paso med detaljerte anmeldelser.

Coworking Space El Paso, TX

La oss utforskecoworking space fordelerog tjenester som tilbys i byen din gjennom denne listen:

1

En: En El Paso

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (1)

One: One coworking space i El Paso fremmer en kultur med kontinuerlig samarbeid. Arrangementer er en stor del av deres kjernetjenester, samtidig som de oppmuntrer til innovasjon og fleksibilitet. I tillegg vil du få muligheter til å komme i kontakt med mennesker som bringer et mangfold av perspektiver og kunnskap. De tilbyr også velværeklasser for å sikre at medlemmene kan oppnå en sunnbalanse mellom arbeid og privatliv.

Fordelene ved å jobbe på One:Ones El Paso coworking space er mange. I tillegg til høyhastighets Wi-Fi får du et fleksibelt arrangement, skrivere i forretningsklasse og private telefonkiosker. I tillegg er det et kjøkken med kjøleskap og mikrobølgeovn. Det beste – kaffe er gratis og tilgjengelig hele dagen. En unik fordel her er imidlertid den tospråklige resepsjonisten som du får til å ordne møtene dine.

Priser:Et dedikert skrivebord koster $250 per måned, et privat kontor koster $1100, og et konferanserom for $50/time. I tillegg er det en virtuell adresse tilgjengelig for $25 og et studentmedlemskap for $50 per måned.

plassering: 500 N Oregon St, 2. etasje, El Paso, TX 79901, USA

Nettsted:https://workatoneone.com/

Telefon: (915) 308-4695

(Video) 20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED

2

The Station Coworking Space El Paso, TX

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (2)

Stasjonen tilbyr et delt, interaktivt arbeidsområde designet for å dyrke og oppmuntre til innovasjon og entreprenørskap. Med alternativer for private arbeidsområder og samarbeidsområder, gir det et moderne og effektivt miljø for å lette produktiviteten. Denne El Paso coworking-plassen tilbyr også virtuelle kontorløsninger for å støtte enkeltpersoner i å bygge en profesjonell tilstedeværelse.

Som verdsatt medlem kan du få tilgang til bygget 24/7 via nøkkelkort. Derfor kan du jobbe etter dine preferanser - dag, natt eller i mellom. Mens du jobber, vil du nyte fordelene med ubegrenset kaffe, alkalisk vann, fatøl og rask og pålitelig Wi-Fi. I tillegg kan du velge A-La-carte-tjenester, forretningsadresser og rabatter på konferanserom.

Priser:Den åpne coworkingen på The Station koster $100, og den dedikerte plassen koster $400. Det private kontoret er tilgjengelig for 1000 dollar.

plassering: 500 W Overland Ave #250, El Paso, TX 79901, USA

Nettsted:https://thestationep.com/

Telefon: (915) 730-3800

3

Arbeidende Capitol El Paso

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (3)

Working Capitol ligger nær sentrum av El Paso, og tilbyr en rekke tilpassede fasiliteter. Målet deres er å oppmuntre lokale bedrifter til å blomstre ved å utvide sitt profesjonelle nettverk og få tilgang til de riktige ressursene. Så, enten du søker en profesjonell setting for å jobbe med udelt oppmerksomhet eller en delt plass – de har alle de nødvendige fordelene.

(Video) Las Vegas family claims to see aliens after several report something falling from sky

Funksjonene og fasilitetene på Working Capitol er ganske forskjellige. Du kan benytte deg av deres tospråklige resepsjonist, postadresser, skap, skrivere, telefonkiosker og til og med dedikerte parkeringsplasser. En vakker kafé av Salt & Honey serverer alt varmt og kaldt på denne coworking-plassen i El Paso. Stolene her er ergonomiske og skreddersydde av Herman Miller, mens pultene er fra Jack Rabbit Trading Co. I tillegg kan du bruke dusjene deres og gratis kaffe for å holde deg frisk hele dagen.

Priser:Coworking på arbeidsplassen koster $225 per måned, og coworking på skrivebordet koster $345. Kontorplasser for arbeidsområder er tilgjengelige for $895, og kontorlokaler for arbeidssuiter er $1395 per måned. Til slutt er det et virtuelt kontor for $125 per måned.

plassering: 311 Montana Ave A-2, El Paso, TX 79902, USA

Nettsted:https://workcapitol.com/

Telefon: (915) 588-2023

4

Downtown Spaces

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (4)

Denne coworking-plassen i El Paso er dedikert til å tilby de beste skreddersydde romløsningene til bedrifter i alle størrelser. Enten du trenger et stort privat kontor eller et kontorlokale med åpen planløsning; de har dekket alt. Den moderne utsikten til Downtown Spaces gjør at den føles mer luftig og romslig.

Du kan ikke telle fasilitetene på fingrene her siden de har mye å tilby. Noen av disse er daglig dyprengjøring, brent kaffe, 24/7-sikkerhet, sykkelstativ, skrivere i forretningsklassen, osv. I tillegg har de gitt et velværesenter og vakre pauserom for deg å få litt velfortjent mental hvile. Hvis du er et selskap som begir deg ut i digitale medier, vil du elske podcast-, fotograferings- og videostudioene deres. Disse rommene er utstyrt med det nyeste teknisk utstyr. I tillegg får du også glede av reservert parkering i sentrumsområdet.

Priser:Det dedikerte skrivebordet koster $600 per måned på dette coworking-området i sentrum av EL Paso. Hvis du velger private kontorer og suiter, vil prisene variere basert på dine krav. Ta derfor kontakt med salgsteamet deres for mer informasjon.

plassering: 522 W San Francisco Ave, El Paso, TX 79901, USA

Nettsted:https://www.downtownspaces.com/

Telefon: (915) 401-9552

(Video) Tibetan Healing Sounds: Cleans the Aura and Space. Removes all negative energy

5

URBANWORKEP El Paso

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (5)

Hos URBANWORKEP finner du et blomstrende fellesskap som tror på kraften i samarbeid. Det ligger i en førsteklasses del av byen, med flere kafeer, restauranter og barer i nærheten. Så hver gang du har lyst til å feire en seier over en kopp joe eller martini, trenger du ikke gå langt.

URBANWORKEPs El Paso coworking space ligger foran San Jacinto Plaza, og gir bedriften din passende oppmerksomhet. Fasilitetene på hotellet inkluderer 24/7 tilgang, en pålitelig internettforbindelse, utskriftsstasjoner og konferanserom. Videre vil du også få tilgang til parkeringshuset hele døgnet.

Priser:Kostnaden for suiten er $1000; for kontoret er det $700; og for det dedikerte skrivebordet er det $375 per måned.

plassering: 310 N Mesa St #100a, El Paso, TX 79901, USA

Nettsted:https://www.urbanworkep.com/store

Telefon: (915) 203-3731

6

Skapere Collaborative Coworking Space El Paso

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (6)

The Creators Collaborative er utvilsomt et av de mest kreativt utformede rommene, siden det på en glimrende måte blander hjemmelignende fritid med arbeidsstasjoner. Fellesrommet er utformet som et hjems gjesteområde med store vinduer, komfortable sofaer, bord, grøntområder og en peis. Dette er grunnen til at det tiltrekker seg så mange nye aldersarbeidere fra byen.

(Video) Spending 24 Hours In A City With No Laws

Fasilitetene på denne coworking-plassen i El Paso er også utmerket. De har fullt møblerte konferanserom, høyhastighets internettforbindelse, ubegrenset kaffe og skrivere. Det er et kjøkken med alt i det, og du kan bruke det til å tilberede et måltid. Videre er det dusjer, utendørs terrasser for soling, parkeringsplass og filtrert vann. Den eneste funksjonen dette stedet ikke tilbyr akkurat nå, er en overnatting; annet enn det er det alt.

Priser:En delt plass koster $125 per måned, en dedikert plass er $325, og et privat kontor for $750 per måned.

plassering: 1305 E Rio Grande Ave, El Paso, TX 79902, USA

Nettsted:https://thecreatorscollab.com/

Telefon: (915) 227-4667

7

Arbeidsplassen

7 Awesome Coworking Spaces in El Paso, TX (7)

The Workplace gir en harmonisk blanding av bekvemmelighet og produktivitet skreddersydd for ditt krevende arbeidsliv. Den har alt du trenger for å holde deg fokusert og produktiv. Videre vil det erfarne personalet håndtere den daglige administrasjonen, slik at du kan konsentrere deg om dine kjerneoppgaver. Fleksible forpliktelser, enkel skalerbarhet og kostnadseffektivitet er alle viktige funksjoner som kjennetegner dem.

I tillegg er det fantastiske fordeler ved The Workplace coworking space i El Paso. Disse inkluderer post- og pakkeservice, ubegrenset kaffe, utskrift, overvåkingskamera, dedikert parkering og mer. De lar også medlemmer henge skilt på bygningen for en ekstra avgift på $65. De tilbyr til og med medlemsoppføringsalternativer for kundene på nettstedet deres gratis. Videre er det teknisk støtte, vaktmestertjeneste og et pauserom for deg å ta noen velfortjente pauser.

Priser:Små kontorer er tilgjengelige for $495 per måned, mellomstore kontorer koster $625, og store kontorer koster $750.

plassering: 7326 Remcon Cir #101, El Paso, TX 79912, USA

Nettsted:https://theworkplaceep.com/

Telefon: (915) 249-3922

(Video) Taylor Swift - You Need To Calm Down

Konklusjon

Det fysiske miljøet på arbeidsområdet ditt kan påvirke virksomheten din betydelig på ulike måter. Så det er avgjørende åfinne passende arbeidsplasssom oppfyller dine spesifikke forretningsbehov. El Paso har noen av Texass beste coworking-plasser, og tilbyr fleksible og rimelige arbeidsplasser for å holde deg produktiv. Så se deg rundt og velg en coworking-plass i El Paso som passer best for deg for å starte reisen din.

FAQs

What is the largest coworking? ›

The study found that the largest U.S. coworking brand in 2022 was Regus with 832 locations across the U.S. In fact, this impressive number was more than three times the number of the runner-up.

How much area per person for coworking space? ›

Getting the right amount of space for your needs

Traditional workstations require 75 to 95 square feet per employee. Consider a 100-square-foot kitchenette with no seating and private offices and conference spaces of 120 to 150 square feet. Coworkers should have 100 to 250 square feet each, on average.

How big is the coworking industry? ›

North America Coworking Spaces Market Analysis

The size of North America Coworking Spaces Market is USD 4.6 billion in the current year and is anticipated to register a CAGR of over 11% during the forecast period. The global expansion in the number of start-ups significantly impacts the co-working space industry.

Why do coworking spaces fail? ›

Co-work enterprises are promoting more without having a unique selling proposition, and hence failing to attract additional clients. – Most Co-work space owners are money-minded, and they are losing out on referral business as a result. – However, if you don't have a strong brand, customers won't trust your business.

What is the profit margin for coworking? ›

The pure profit of the average coworking space is 10%. In my case, it's $1 000. This is not much but it's too early to get upset as we are here to find working workspace monetization strategies.

How much office space do I need for 25 employees? ›

According to Office Finder, it's best to allow about 175 square feet of space for each person who works in your office. Leaders and executives usually require between 200 and 400 foot square feet. Open office workstations only require about 100 square feet per person. Admittedly, that's tough to visualize.

How much office space do I need for 30 people? ›

The standard rule for open office space per person is to allow 50 square feet (4.6 sqm) per desk and an additional 50 square feet (4.6 sqm) per person for communal areas.

Is co working space a profitable business? ›

How much profits does a coworking generate? Based on our own analysis, coworking spaces can reach profit margin (EBITDA margin) of around 10-20% once they manage to reach full capacity, typically 12-16 months after opening.

Where is the largest WeWork location? ›

WeWork recently opened its largest location ever at 10 York Road in London's Waterloo neighborhood. With 290,000 rentable square feet, 10 York Road is home to 6,000 member desks, 1,000 of which have been taken by HSBC, and the location also serves as the company's Europe, Middle East, and Africa headquarters.

What is the largest WeWork in New York? ›

WeWork, a provider of co-work spaces with flexible leases that now has more than 50 locations in Manhattan, said in a blog post on Monday it signed a lease for 258,344 square feet at 21 Penn Plaza. The move makes it the largest private occupier of office space on the island with more than 5.3 million square feet.

Who are WeWork's biggest clients? ›

WeWork has signed major deals with companies including IBM, Facebook, Microsoft, and UBS. Earlier this year, WeWork quietly changed its definition of “enterprise” from a company with more than 1,000 employees to one with more than 500. The change pushed WeWork's share of enterprise members in 2018 up to 37% from 32%.

Who owns most of WeWork? ›

Wework (NYSE: WE) is owned by 27.78% institutional shareholders, 125.07% Wework insiders, and 0.00% retail investors. Svf Ii Ww Holdings Cayman Ltd is the largest individual Wework shareholder, owning 1.76B shares representing 82.71% of the company.

Videos

1. GOING SUPERSONIC with U.S. Air Force Thunderbirds! Pulling 7 G's in an F-16 -Smarter Every Day 235
(SmarterEveryDay)
2. twenty one pilots: Stressed Out [OFFICIAL VIDEO]
(Fueled By Ramen)
3. Why 82% of Mexico is Empty
(RealLifeLore)
4. Our Planet | Frozen Worlds | FULL EPISODE | Netflix
(Netflix)
5. Viral video shows man jump from I-10 bridge during gridlock
(WWLTV)
6. 7 reasons why shipping container homes are a SCAM
(Belinda Carr)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated: 02/10/2023

Views: 6323

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.