6 nesten rollebesatte skuespillere som ikke ville ha gitt noen mening i rollen og 5 som jeg seriøst skulle ønske vi fikk se (2023)

  Hvor annerledes ville verden vært hvis Aly og AJ faktisk aksepterte rollene som Miley Stewart og Lilly Truscott.

  av Molly CapobiancoBuzzFeed Staff

  Under Penn Badgleys sistevalpeintervju, da han ble spurt om roller han var på audition for, men ikke fikk, refererte han tilBreaking Bader Jesse Pinkman som "den som slapp unna." I mellomtiden prøvde jeg å forestille meg noen andre enn Aaron Paul i den rollen og kom til den konklusjonen at siden ingen kan si "tispe"Slik han gjør, var det sannsynligvis til det beste.

  AMC / Viatenor.com

  Hele greia fikk meg til å tenke på andre rollebesetninger, og hvor enormt annerledes et show eller en film ville vært hvis bare én person i rollebesetningen ble byttet ut. Så, her er 11 casting "what-ifs" og om de ville ha gjort en film eller TV-serie bedre eller ikke vært komplette katastrofer.

  1. Claire Danes som Rose iTitanic

  Ron Galella / Ron Galella Collection via Getty Images, 20th Century Fox Film Corp./Courtesy: Everett Collection

  I enintervjumed Howard Stern innrømmet Claire Danes at hun takket nei til å spille Rose etter å ha vært på audition og blitt tilbudt rollen fordi hun "virkelig trengte en annen opplevelse." Hun var akkurat ferdig med å filmeRomeo + Juliei Mexico City sammen med hennes costar Leonardo DiCaprio. Hvis hun aksepterte rollen som Rose, ville hun vært tilbake i Mexico City for å filme, og det ville vært sammen med DiCaprio nok en gang. Danes siterte også at nølingen hennes hadde mye å gjøre med at hun ikke var klar for den typen berømmelse filmen ville gitt henne.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (2)

  SiriusXM / Viayoutube.com

  Gwyneth Paltrow var ogsåseriøst vurdertfor rollen som Rose, men skal angivelig også ha avslått den. Ingen hat mot disse skuespillerne i det hele tatt, men jeg tror begge tok det riktige valget. Og heldigvis for oss gikk rollen til slutt til Kate Winslet, som ble nominert til en Oscar for sin opptreden i filmen.

  OG, nå får vi være vitnedet søteste lille vennskapetmellom Winslet og DiCaprio.

  2. John Boyega som Eggsy iKingsman: The Secret Service

  Rune Hellestad - Corbis / Corbis via Getty Images, 20thCentFox/Courtesy Everett Collection

  I en 2017intervjumed MTV News avslørte Boyega at han var ganske nær ved å bli rollebesetning i noen store filmer før han fikk rollen som Finn iStar Wars: The Force Awakens, et spesielt vesenKingsman: The Secret Service. Selv om det var vanskelig å ikke bli rollebesetning, sa han at han satte pris på muligheten til å jobbe med filmens regissør, Matthew Vaughn. Han berømmet også Taron Egertons prestasjon, og sa til syvende og sist at han var fornøyd med hvordan ting ble.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (3)

  Paramount Media Networks / Viayoutube.com

  Misforstå meg rett, Taron Egerton er utrolig som Eggsy, og hvis han ikke var medKingsman, han har kanskje aldri blitt rollebesatt som Elton JohnRakettmann. MEN, jeg kan ikke la være å lure på den potensielle kjemien på skjermen mellom Boyega og Colin Firth. Det kunne liksom vært ikonisk.

  Og jeg lurer på om Boyega hadde blitt kastet, om han ville ha overbevist Matthew Vaughn til å ta ut detveldig grufull dialoglinjeNær enden. En jente kan drømme.

  3. Blake Lively som Karen iSlemme jenter

  J. Merritt / FilmMagicvia Getty Images, Paramount Pictures

  I et 2019-intervju med Cosmopolitan,Slemme jenterrollebesetningsleder Marci Liroffsaat en pre-Reisebuksers søsterskapBlake Lively var veldig nær ved å spille rollen som Karen i stedet for Amanda Seyfried. Mer nylig åpnet Seyfried, som opprinnelig leste for Regina, om casting-prosessen,ordtakat når hun så de andre, tenkte hun: «Jeg hører ikke hjemme her».

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (4)

  NBCUniversal / Viayoutube.com

  Det er virkelig vanskelig å forestille seg noen andre som leverer linjen, "Vil du gå til Taco Bell?" på samme måte som Seyfried gjorde. Og etter å ha hørthvor mye arbeidhun satt inn i rollen, som å basere en del av opptredenen hennes på Marilyn Monroe fraNoen liker det varmt, det ville jeg aldri.

  4. Jensen Ackles som Deadpool/Wade Wilson iDeadpool

  Michael Boardman / Getty Images, 20thcentfox / 20th Century Fox Licensing/Merchandising / Everett Collection

  I 2022, på en "Hilsen tilOvernaturlig"-stevne, Jensen Acklesavslørthan "hadde en veldig god sjanse" til å ta del iDeadpool, men var bare ikke tilgjengelig på grunn av rollen hansOvernaturlig. Han spøkte med at det var det beste siden hans ekskjæreste var en del av filmen.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (5)

  Gayle / Viayoutube.com

  Selv om det ikke er klart i videoen om Ackles sa at han var oppe for rollen som Wade Wilson selv eller en annen karakter i filmen, fulgte flere popkulturnyheter med førstnevnte. Og selv om han ikke var oppe for hovedrollen, nå har jeg fått ideen i hodet, og jeg er litt besatt.

  Ryan Reynolds hadde allerede sitt skudd i hovedrollen i en superheltfilm med 2011-talletGrønn lanterne.Helvete, han hadde allerede sjansen til å spille Deadpool på 2009-talletX-Men Origins: Wolverine, hvilkenfans hatet. Så hvorfor ikke gi noen andre en sjanse?

  5. David Duchovny som Danny, Jesse eller Joey videreFullt hus

  20th Century Fox Film / Courtesy Everett Collection, ABC / Courtesy Everett Collection

  David Duchovny fortsatteJimmy Kimmel Live!for noen år siden ogavslørtsom han nesten spilte påFullt hus, men til slutt bestemte produsentene at han ikke passet riktig.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (6)

  ABC / Viayoutube.com

  Selv om jeg gjerne skulle sett en mye mørkere, mye rarere versjon avFullt hussom Duchovny utvilsomt ville ha brakt til bordet, er jeg takknemlig for at han ikke fikk en rolle i showet. HanerFox Mulder, IMO. Og visst, han har vært i mange andre prosjekter i tilleggX-Files- og utmerket seg i dem - men den tamhet og sykelig sakkarine naturFullt husville alvorlig ha kollidert med hele Duchovnys stemning.

  6. Dwayne "The Rock" Johnson som Willy Wonka iCharlie og sjokoladefabrikken

  Dimitrios Kambouris / WireImage / Getty Images, Warner Bros / ©Warner Bros/courtesy Everett Collection / Everett Collection

  I en Instagram fra 2020post, avslørte Johnson at veldig tidlig i skuespillerkarrieren, anså Tim Burton ham for å spille hovedrollen i sin 2005-versjon avCharlie og sjokoladefabrikken, og det gjorde tydelig inntrykk på Johnson. Selv om han virket utrolig beæret over å ha blitt vurdert, er han glad for hvordan ting fungerte, og sa: "Jeg vil alltid heve et glass til drømmene som ikke går i oppfyllelse, for noen ganger er de det beste som aldri har skjedd.#BigBrownBaldTattooedWonka"

  @therock / Viainstagram.com

  Jeg skulle ELSKET å se dette. Filmen er allerede totalt ute av kontroll. Hvorfor ikke legge til en WWE-superstjerne som leder? Vi vet at The Rock kan trekke et publikum, så filmen kan til og med ha gjort det bedre på billettkontoret. Men det får vi vel aldri vite.

  7. Will Smith som Neo iMatrisen

  Overbrook/Columbia/Viayoutube.com, Warner Bros.

  For noen år siden, over på hansYouTube-kanal, Smithskyldenet forvirrende pitch-møte for hvorfor han avviste filmen og hvorfor han valgte å gjøre detVille ville vesteni stedet, noe han sa at han ikke er "stolt" av å gjøre. Men han var glad for at rollen i Neo gikk til Keanu Reeves, spesielt siden det betydde at Laurence Fishburne skulle spille Morpheus, en rolle som ville gått til Val Kilmer hvis Smith takket ja til rollen.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (8)

  Will Smith / Viayoutube.com

  Keanu Reeves sin linje leste om "Jeg kan kung fu" vil aldri ikke bli den mest fantastiske linjen som er lest i kinohistorien. Med det i tankene gjorde Will Smith absolutt det riktige valget.

  Pluss hvis Smith takket neiVille ville vesteni stedet ville vi aldri ha fått "Wild Wild West"sang, som er en banger, ellermusikkvideo, som viser Smith og Sisqó som danser sammen i bare utrolige cowboyantrekk fra 90-tallet.

  8. Wesley Snipes som Lucious Lyon videreImperium

  Larry Busacca / Getty Images, Chuck Hodes / ©Fox / Courtesy Everett Collection

  I en 2015intervju,Imperiummedskaper Lee Daniels sa at han ikke engang hadde vurdert Terrence Howard for rollen som Lucious siden han bare gjorde filmer og at han faktisk ønsket Wesley Snipes. Men Taraji P. Henson insisterte på at Howard skulle spille rollen. Daniels sa: "Hun sa til meg: 'Jeg skal gjøre det, men bare hvis Terrence gjør det.' Jeg sa: 'Jente, du har ikke engang fått jobben ennå... Terrence kommer ikke til å gjøre TV.' Men så sa han at han ville, og så går du." Snipes påsto at han faktiskavslåttrollen til å fokusere på andre prosjekter. Uansett så det ut til at han ikke var plaget av hele prøvelsen da TMZ spurte ham om det, og til og med berømmet Howards prestasjon.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (9)

  TMZ / Viatmz.com

  Terrence Howard er flott; vi vet dette. Men det er bare ~noe~ med måten Wesley Snipes camper på (se:Rivningsmann,Blade II, til Wong Foo, takk for alt! Julie Newmar, etc.). Og hvis det er en ting vi vet omImperium- det erleir.

  9. Aly og AJ som Miley/Hannah og Lilly videreHannah Montana

  Jeffrey Mayer / WireImage / Getty Images, Disney Channel / Courtesy Everett Collection

  I løpet av et 2021episodeavMellom kutt og handlingpodcast, avslørte Aly at hun opprinnelig ble tilbudt hovedrollen iHannah Montanamen avslått det. Hun trodde det ville ha vært for "forvirrende for folk" siden hun skulle spille to personer, men så var i en sangduo i det virkelige liv med søsteren sin. Aly følte seg også for gammel til å være på Disney lenger. "Jeg tror også på det tidspunktet var jeg 16 1/2, og jeg var som...vokst ut av Disney." Et år senere, AJtwitretom det hele, og la til at hun ble tilbudt rollen som Lilly, som svar på enartikkelsom navnga andre skuespillere som ble vurdert for rollene, men ikke dem.

  Jeg elsker Lisa London, men jeg har litt te utover teen å søle. Gary Marsh tilbød opprinnelig rollen som "Hannah Montana" til Aly, og jeg ble tilbudt rollen som "Lilly Truscott" (jeg vet dette så det spiller ingen rolle, men tenkte jeg ville kime inn) https://t.co/yCH7BIfgmT

  10. Leonardo DiCaprio som Max iHokus pokus

  Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images, Disney

  For noen år siden,Hokus pokusregissør Kenny Ortegaåpnet oppom hans erfaring med å møte DiCaprio, og kalte det «en gave». Selv om det ikke var noen sjanse for at han ville være med i filmen siden han allerede var oppe for to andre filmer på den tiden, møtte DiCaprio fortsatt Ortega, og de delte en sandwich sammen. DiCaprio leste aldri for rollen fordi Ortega "glemte å få ham til å lese" og ble umiddelbart "forelsket i ham før han sa ett ord fra en side." Ortega fortsatte deretter med å si at veldig kort tid etter det, "kom Omri [Katz] til oss ... og gjorde det samme."

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (11)

  NBCUniversal TV-distribusjon / Viayoutube.com

  Hvis DiCaprio var medHokus pokus, ville det værehansfilm, og selv om Max er hovedpersonen, slik filmen endte opp, deler alle scenen likt.

  Og de to filmene som DiCaprio jobbet med?Denne guttens livogHva spiser Gilbert Grape, hvorav sistnevnte ga ham hans første Oscar-nom. Så ting ordnet seg.

  11. Og til slutt, Brendan Fraser som Superman iSupermann: Fly forbi

  Sylvain Gaboury / FilmMagic / Getty Images, Warner Bros/Courtesy Everett Collection

  Selv omden ble aldri filmet, på begynnelsen av 2000-tallet, J.J. Abrams var i de tidlige stadiene med å lage enSupermannfilm. I en fersk Howard SternintervjuFraser sa at han var klar for rollen, sammen med "seks eller syv [andre] gutter." Han var faktisk bekymret for audition, og fryktet at hvis han spilte Superman, ville det være alt han noen gang var kjent for. Til syvende og sist fikk han ikke rollen, og selv om han var "skuffet over at det var en fantastisk mulighet og den ikke ble realisert," visste han at hjertet hans ikke var i det.

  6 Almost-Cast Actors Who Would Have Made No Sense In The Role And 5 Who I Seriously Wish We Got To See (12)

  SiriusXM / Viayoutube.com

  Jeg vet at han virkelig ikke ville ha rollen innerst inne, men jeg kan ikke la være å tenke på hva enSupermannfilmen ville se ut med Fraser ved roret.

  Hva er noen casting "hva-hvis" detdutror du ville ha forbedret en film eller et TV-program? Er det noen som bare ville vært en forferdelig idé? LMK nedenfor!

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Fr. Dewey Fisher

  Last Updated: 18/09/2023

  Views: 5758

  Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

  Reviews: 81% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Fr. Dewey Fisher

  Birthday: 1993-03-26

  Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

  Phone: +5938540192553

  Job: Administration Developer

  Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

  Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.