10 beste samfunnshøgskoler i New Jersey 2023 (2023)

10 Best Community Colleges in New Jersey 2023 (1)

Skrevet av Nicole Swanberg

Publisert 29. januar 2023·Oppdatert 29. april 2023

Skrevet av Nicole Swanberg

Publisert 29. januar 2023·Oppdatert 29. april 2023

Å gå på community college kan være et flott skritt i reisen din, enten det er å satse på en karriere i et nytt felt, fullføre et sertifiseringsprogram for å avansere i din nåværende jobb, eller fortsette utdannelsen etter videregående.

Det er omtrent 12,4 millioner studenter påmeldt på de 942 community colleges over hele USA. New Jersey er hjemsted for 18 fantastiske høyskoler - mange av dem tilbyr sjenerøse tilskudd og andre typer økonomisk støtte!

Community college kan være et flott alternativ for å få en grad og få erfaringen du trenger for arbeidsstyrken, uten en heftig studielånsregning på slutten. I tillegg sparer studenter som fullfører sine to første år ved en av samfunnshøgskolene i New Jersey før de går over til en 4-årig høyskole, rundt $21 000 i skolepenger og avgifter - den høyeste besparelsen i landet![1]

Fortsett å lese for Universities.coms topp 10 valg for community college!

10 beste New Jersey Community Colleges 2023

Det er mange samfunnshøyskoler i hele staten, men vi har sett på hundrevis av skoler for å begrense det til de aller beste topp 10. Her erfull rangeringhvis du er interessert i skoler forbi #10.

10.Raritan Valley Community College

Raritan Valley Community College (RVCC) har over 90 grader og sertifikatprogrammer for studenter å velge mellom, alt i emner fra bestilling og kosmetikk til tidlig utdanning og fysikk. RVCC tilbyr også et utmerkelsesprogram for studenter som oppfyller forutsetningene og oppfordrer studenter til å jobbe frivillig på og utenfor campus. Som de fleste samfunnshøgskoler, er RVCC hjem til 100+ studentorganisasjoner, som studentavisen, akademiske æresforeninger, religiøse grupper, performancekunstgrupper og treningsklubber. Raritan Valley Community College tilbyr også New Jersey Community College Opportunity Grant for studenter med familieinntekter på mindre enn $65 000.

9.Rowan College i South Jersey

Rowan College of South Jersey tilbyr over 120 forskjellige programmer innen områder som digital markedsføring, regnskap, personalledelse og bilteknologi. Rowan College of South Jersey har også fullstendig online programmer i blant annet historie, forretningsadministrasjon, psykologi og sosiale tjenester. Begge studiestedene i Gloucester og Cumberland er vert for en rekke atletiske og fritidsaktiviteter. Rik på tradisjon nyter elevene en rekke morsomme arrangementer gjennom skoleåret, som høstfest, høsttakkefest, adoptere en familie, vårkasting og tjenestedager.

8.Union County College

Union County College er en del av systemet som tilbyr Community College Opportunity Grant, og gir studenter med inntekter på mindre enn $65 000 tilgang til gratis undervisning. Dette gjelder også UCCs 100 % nettbaserte programmer. UCC har et stort utvalg grader og sertifikater, så uansett om sosiologi, helsevitenskap, forretningsmarkedsføring eller strafferett høres bra ut, vil du kunne finne det på Union County College.

UCC har også flere fritidsaktiviteter:

 • Akademiske klubber som historieklubb og utdanningsklubb
 • Rekreasjonsklubber som yogaklubb og tennisklubb
 • Mangfoldsforeninger som Gay Straight Alliance og Black Heritage Organization
 • Spesialinteresserte klubber som kunstklubb, filmklubb og Union Gamers United

7.Warren County Community College

Warren County Community College (WCCC) er et rimelig alternativ til en tradisjonell 4-årig høyskole, og de tilbyr tilknyttede grader og sertifiseringer i følgende:

 • Bedriftsledelse
 • Informatikk og grafikk
 • Kreativ skriving
 • Strafferett
 • Liberal kunst
 • Nødhjelp
 • Medisinske felt
 • Profesjonelle studier
 • Vitenskap

Takket være Community College Opportunity Grant, er WCCC i stand til å gi gratis undervisning til studenter med familieinntekter på $65 000 eller mindre. Ekstrafag som studentregjering, fremtidige lærerklubber, løpeklubber og samfunnsoppsøkende klubber, sikrer at studentene kan bli involvert mens de deltar på WCCC. Warren County Community College tilbyr også fjernundervisning for studenter som trenger mer fleksibilitet.

6.County College of Morris

County College of Morris (CCM) tilbyr over 80 forskjellige grader, fra dans og strafferettssak til utøvende vitenskap og spillutvikling. Med så mange alternativer kan det være vanskelig å velge studieretning! County College of Morris tilbyr også atletiske muligheter, som fotball, volleyball, golf og basketball, og gir studentene mange sjanser til å bli involvert: blant annet kunstklubb, Black Student Union, bokklubber og utendørsklubb. CCM har et veiledningssenter på stedet, æresprogrammer for kvalifiserte studenter og 100 % nettbaserte programmer innen folkehelse, barne- og familiestudier, grafisk design og mange andre felt.

5.Salem Community College

Salem Community College (SCC) tilbyr mange alternativer:

 • Associate in Arts
 • Associate in Fine Arts
 • Associate in Science
 • Associate in Applied Science
 • Medisinsk koding, administrativ assistent, praktisk sykepleie og apotektekniker-sertifiseringer

Studenter som går på Salem Community College nyter et bredt spekter av fritidsaktiviteter, som kor, forskjellige æresforeninger og campusdepartement. Studentlivet ved SCC tilbyr også friidrett, som softball, baseball, fotball, basketball og til og med e-sport. SCC er kjent for sitt glassutdanningsprogram, som tilbyr tilknyttede grader samt sesongbaserte workshops innen glasskunst og vitenskapelig klasseteknologi.

4.Eastwick College-Hackensack

Studenter ved Eastwick Colleges Hackensack Campus velger fra en mengde alternativer, men her er bare noen få:

 • Sertifiseringer i datakonsepter og -applikasjoner
 • Diplom i autorisert praktisk sykepleie
 • Tilknyttede grader i kulinarisk kunst, helsevitenskap, begravelsestjeneste og business og gjestfrihet

Ved å tilby kurs på dagtid og natt kan elevene balansere tiden mellom arbeid, skole og andre forpliktelser. Hvis du fortsatt går på videregående, dra nytte av Eastwick College-Hackensacks yrkesopplæringsprogram for videregående skole! Dette programmet gir studentene muligheten til å motta videregående studiepoeng for opplæringen mens de går på community college samtidig!

3.Eastwick College-Nutley

På Eastwick College-Nutley finner du et bredt spekter av programmer, fra tilknyttede grader:

 • IT/nettverksstøtte
 • Business og gjestfrihet
 • Diagnostisk kardiovaskulær sonografi

Du finner også følgende diplomer og sertifiseringsprogrammer:

 • Medisinsk assistanse
 • Kontor- og regnskapsadministrasjon
 • Elektronikk og datateknologi

Du kan komme i gang i karrieren din på litt som 9 måneder med en førsteamanuensis innen enkelte felt. Eastwick er stolt av å tilby praktiske og etterspurte og praktiske ferdigheter for studentene sine, så eksternships og kliniske rotasjoner er inkludert som en del av hver students timeplan. Eastwick tilbyr også livstidsplasseringshjelp for karrierer etter endt utdanning og lar hver student opp til $3000 i stipend for lærebøker ved påmelding.

2.Jersey College

Jersey College ble etablert i 2004, og er en privat, 2-årig høyskole som spesialiserer seg på sykepleierutdanning. I løpet av det siste halvannet tiåret åpnet Jersey College ytterligere syv studiesteder, som hver tilbyr to programmer: et "LPN" (lisensiert praktisk sykepleie) program og et "RN" (registrert sykepleier) program.

De er stolte av fleksibilitet, med mange studenter påmeldt et nattprogram. Programmene varierer fra 18 måneder til 36 måneder i lengde, noe som gir studentene mange muligheter til å få den praktiske erfaringen de trenger for å lykkes i sykepleie. Noen Jersey College-campus tilbyr simuleringslaboratorier for praktisk praksis, mens andre er koblet til et sykehus som gir mulighet for praktisk opplæring i et klinisk miljø.

1.Assumption College for Søstre

Assumption College for Sisters tilbyr to grader: en Associate in Arts og en Associate in Religious Arts. Fordi tjeneste for samfunnet og religionsvitenskap er så viktig ved Assumption College for Sisters, tar en student vanligvis mellom ett til tre kurs per semester.

Studenter deltar ofte på forelesninger utenfor stedet, holder foredrag med lokale barneskoleelever, jobber frivillig med ungdomsdepartementer og betjener funksjonshemmede og eldre. En fordel med å være med? Dagen før midtsemester og avsluttende eksamen er en utpekt "studiedag", uten klasser eller tilleggsarbeid!

Hvis du leter etter andre Jersey høyskoler, sjekk ut Finn din perfekte "U"-verktøyet. Du kan søke i over 6000 høyskoler og universiteter med 11 forskjellige filtre for å finneperfekt skole for deg!

Metodikk

For å begrense listen over høyskoler til topp 10, har Universities.com en robust høyskolerangeringsalgoritme, ved å bruke de siste dataene fra den amerikanske regjeringen. Skoler er rangert etter opptak, økonomiske ressurser, oppbevaring og eksamen, og instruktører og fakultet. Du kan være trygg på at Universities.com er stolt av å ha de beste dataene slik at du kan ta den mest informerte beslutningen om fremtiden din.

Hvordan betaler jeg for Community College?

Det er ingen hemmelighet at høyere utdanning er dyrt – og kostnadene øker bare hvert eneste år. Å delta på en community college, enten for et sertifikatprogram, en førsteamanuensis eller opplæring for arbeidsplassen, kan være en fantastisk måte å redusere kostnadene på. Mange samfunnshøgskoler tilbyr deltidskurs på campus for å la studentene få praktiske ferdigheter som vil overføres til den "virkelige verden".

Community colleges tilbyr også stipend og stipend, som New Jersey Community College Opportunity Grant.Fyller ut FAFSA(Gratis søknad om føderal bistand) kan være det første trinnet i å oppdage hvor rimelig høyere utdanning kan være! Universities.com har også en flottverktøyfor å finne relevantstipend.

Stipend for Community College-studenter

DeNew Jersey Community College Opportunity Grantgir gratis undervisning for studenter med familieinntekter mindre enn $65 000. Studenter må gå på en av fylkeskommunale høgskoler og være påmeldt minimum 6 studiepoeng per semester.

DeNew Jersey skolepengerstøttetildeler studenter med demonstrert økonomisk behov som går på en av fylkeskommunale høyskoler opp til $2,786 per år. Dette stipendet er for heltidsstudenter i New Jersey, og studenter må opprettholde god akademisk status for å motta en fornyelse hvert år.

DeNew Jersey Educational Opportunity Fundgir rådgivning, veiledning og økonomisk bistand til New Jersey-studenter fra økonomisk og pedagogisk vanskeligstilte bakgrunner. Disse tilskuddene varierer fra $200 til $2,750 årlig, avhengig av nivået på økonomisk behov og typen høyere utdanningsinstitusjon.

Er det verdt det å gå på Community College?

Fellesskoler er ofte mer fleksible og gir bedre balanse mellom liv, arbeid og skole. Å fullføre et grad eller sertifikatprogram er ofte raskere og mer tidseffektivt enn å gå på et 4-årig universitet. På denne måten kan du komme rett ut til arbeidsstyrken og begynne å bruke dine nyvunne ferdigheter, kunnskaper og opplæring!

Å ha mindre, om noen, studielånsgjeld er også et stort pluss ved å gå på community college. Med de forskjellige stipendene og stipendene som er tilgjengelige, er det mulig å uteksaminere seg med liten eller ingen studielånsgjeld! Du kan også få mer individualisert oppmerksomhet i klasser på en community college på grunn av de mindre klassestørrelsene og student-til-fakultet-forhold.

Community college kan være et utmerket alternativ for studenter som er interessert i å oppdage lidenskapen deres med mer fleksibilitet, muligheten til å studere på nettet og personlig oppmerksomhet fra fakultetet.

Kilder:

[1]https://www.njea.org/nj-community-college-facts/

FAQs

How many questions are on the NJ salesperson exam? ›

The salesperson exam consists of 110 questions. To pass, you must answer correctly at least 77 questions, which represent 70% correct. The broker exam consists of 120 question. To pass, you must answer correctly at least 84 questions, which represent 70% correct.

What is the best state to live in NJ? ›

New Jersey is the Best State to Live In. New Jersey with a low crime rate, is one of the safest states in the nation to reside in. New Jersey stands tall as the best state in the nation to live and work. - New Jersey is ranked # 3 in 2023 in the nation as the best state in the nation to live and work.

What is the most famous school in New Jersey? ›

Founded in 1746, Princeton University is the fourth-oldest institution of higher learning in the U.S. and the only Ivy League school located in New Jersey. Princeton currently hosts 36 academic departments with a low five-to-one student-to-faculty ratio.

Why New Jersey is the best place to live? ›

A: New Jersey is unique. It's a small state that offers a ton to its residents, including easy commuting access to New York and Philly, as well as a lower cost of living than those big cities. It also has a culture all its own, so it is absolutely worth moving to.

Is it hard to pass the NJ real estate exam? ›

Despite what you may have heard, the NJ Real Estate Exam is more intimidating than difficult–in fact, it has a pass rate of approximately 70%, which means only 3 out of 10 people who take it will fail. On the first try, it still has a pass rate of roughly 60%.

How many questions can you get wrong on the NJ real estate exam? ›

The 110 question test consists of 80 general real estate questions and 30 questions regarding NJ license law, the rules of the NJ Real Estate Commission, the law of agency and fair housing laws. The passing score for the state exam is 70% (77 correct answers out of the 110 questions).

What is the richest state in NJ? ›

New Jersey counties ranked by per capita income
RankCountyMedian household income
1Hunterdon$100,980
2Morris$96,747
3Somerset$97,440
4Bergen$81,708
19 more rows

Where is it cheaper to live in NJ? ›

Gloucester City is the cheapest place to live in NJ, with a median home value of just over $125,000 in 2022. This city is located in Camden County, New Jersey, and is home to around 11,500 people. The town offers a convenient location directly across the Delaware River from Philadelphia.

How much money do you need to live comfortably in NJ? ›

The MIT Living Wage Calculator shows that an adult with no children in New Jersey requires a living wage of $18.71 per hour, or $38,916 annually (based on 40 hours per week for 52 weeks per year), before taxes. Of that annual income, food expenses account for $4,559, or 11.7%, which doesn't allow many luxuries.

Which county in NJ has best schools? ›

Bergen County

#1 Counties with the Best Public Schools in New Jersey.

What is the best district in NJ? ›

2023 rankings: 10 best school districts in New Jersey
 1. Millburn Township School District.
 2. Northern Valley Regional High School District. ...
 3. Princeton Public Schools. ...
 4. West Windsor-Plainsboro Regional Regional School District. ...
 5. Ridgewood Public School District. ...
 6. Tenafly Public School District. ...
 7. Livingston Public Schools. ...
May 22, 2023

What town in New Jersey has the best schools? ›

The best school district in New Jersey is Ridgewood Public Schools, made up of ten schools in the affluent village of Ridgewood.

What town in New Jersey is rich? ›

Short Hills

The richest town in New Jersey is Short Hills. It is also one of the country's wealthiest, with a median household income of $250,000. This places it in the top 1 percent of all cities in the United States when it comes to income, and many allege it's far wealthier than its $250,000 price tag.

Where are New Jerseyans moving to? ›

Top 5 Destinations New Jersey Residents Are Moving To

Philadelphia, PA. Sarasota, FL. Los Angeles, CA. Fort Lauderdale, FL.

What is the pass rate for the NJ real estate exam? ›

If you decide to retake the exam, use this as a guide for your studies. The passing rate for the New Jersey Real Estate Salesperson Exam is 70%. This test is purposefully difficult, but not impossible. Be sure to pay attention during your pre-license course and take studying seriously.

How many people pass the NJ real estate exam on the first try? ›

I failed my exam! That's when we take off our real estate instructor's hat and put on our headgear of a therapist. The fact is, at best, only about 63% of salesperson license students pass the New Jersey real estate exam on the first try.

What is a passing grade on the NJ real estate exam? ›

Applicants must receive a score of 70% or higher to successfully pass the state licensing examination. When taking the state examination, the applicant will be required to answer screening questions about their qualifications to receive a real estate license.

What questions are on the NJ real estate exam? ›

The New Jersey real estate exam consists of questions covering topics that include property rights and ownership, contracts, agency law, fair housing, mortgages and financing, appraisals, title insurance, property taxes and assessments, zoning and land use regulations, and general real estate principles.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 14/12/2023

Views: 6539

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.